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RECIPE: Crockpot Buffalo Wings

RECIPE: Crockpot Buffalo Wings

Crockpot Buffâlo Wings


Ingrédiénts


·         1 (4 pound) frozén chickén wing séctions, thâwéd

·         1 (12 ouncé) bottlé hot péppér sâucé (liké Frânk's RédHot®)
·         1/2 cup buttér
·         2 tâbléspoons Worcéstérshiré sâucé
·         2 téâspoons driéd orégâno
·         2 téâspoons onion powdér
·         2 téâspoons gârlic powdér

Finishing Sâucé


·         1/2 cup buttér

·         1 (12 ouncé) bottlé hot péppér sâucé

Instructions


1.       In â médium sâucépân, combiné 1 bottlé hot péppér sâucé, 1/2 cup buttér, Worcéstérshiré sâucé, orégâno, onion powdér, ând gârlic powdér ovér médium héât. Bring mixturé to â boil, réducé héât to low, ând simmér for 5 minutés.

2.       Plâcé chickén wings into slow cookér ând pour thé sâucé mixturé ovér wings.
3.       Cook thé wings on High for 2 hours. Réducé héât to Low; cook 2 hours moré.
4.       Âbout 15 minutés béforé théy âré doné, préhéât ovén to 400 dégréés F (200 dégréés C). Gréâsé sévérâl bâking shééts.
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Complété récipés>> https://www.theslowroasteditalian.com/2014/02/simple-crock-pot-buffalo-chicken-wings-recipe.html